Szolgáltatások

Szolgáltatások - mit nyújt ügyfeleinek a Glass World Kft


Építészeti üveg kis és nagykereskedelem

Raktárunkban az összes európai üveggyártó terméke megtalálható, ezen kívül az üvegezéshez szükséges   segédanyagok és szerszámok széles kínálata várja szakembereket, viszonteladókat és magánszemélyeket egyaránt.

 

Üvegmegmunkálás, kivitelezés

Az üvegmegmunkálás sok alterületet foglal magába. Mindehhez komoly géppark és szakembergárda áll rendelkezésünkre. Tevékenységek: üveg méretre szabás, üvegcsiszolás, üvegfúrás, CNC megmunkálás, dekor savmaratás, üveg printelés...

 

Tervezés, szaktanácsadás

A legtöbb kivitelezést gondos tervezés előz meg. Ahhoz, hogy az elvégzett munka tökéletes legyen szakembereink elméleti és gyakorlati tapasztalata segíti az ügyfeleket a tervezéstől egészen a kivitelezés lezárásáig.

 

Kiknek ajánlott szolgáltatásunk

Építésztervezőknek, belsőépítészeknek, akik előszeretettel használják és ajánlják az üveget, mint építészeti elemet bármely bármely enteriőrről is legyen szó.

Építőipari kivitelezőknek, akik szakmai hozzáértésüket és színvonalas szolgáltatásukat bevetve szívesen válnak partnereinkké a gyakorlati megvalósításban.

Olyan magánszemélyeknek, akik igényesek, ha az otthonukról van szó: több fényt, több tisztaságot, több eleganciát akarnak becsempészni mindennapjaikba.

 

REFERENCIÁINK a galéria menüpontban találhatók.